Salutació

Benvolgudes i benvolguts,

Fa gairebé un any que acomiadàvem la Festa Major, la del 20è any del desembarcament i, novament, ja la tornem a tenir aquí. Com sempre, l’esperem amb il·lusió i ganes de divertir-nos. La Festa Major és una bona ocasió per sortir al carrer i retrobar-nos amb amics i coneguts, per gaudir de les prop de 150 propostes per a tots els gustos i totes les edats i, en definitiva, per fer poble.

Tenim la sort de formar part d’una de les festes majors més sonades de la comarca. I això no seria possible sense el suport de la Regidoria de festes, la Comissió de la Festa Major i els voluntaris, als quals vull agrair, una vegada més, el seu esforç, dedicació i constància.

Premianencs i pirates, pirates i premianencs, us proposo que visqueu aquestes dies amb intensitat, però alhora també amb civisme. Gaudiu del programa i del nostre poble.

Bona Festa Major!

Miquel Buch i Moya

Alcalde

Recordeu l’any passat uns pirates molt menuts enfilant-se a unes cordes per assaltar l’Ajuntament? Va ser espectacular!

Doncs aquest any començarem la Festa Major més aviat que mai i amb els protagonistes més petits de Premià: arriba l’Eufòria Petita, amb moltes ganes de ballar, de gresca i sobretot de fer gaudir a tothom. Vull felicitar a De Bòlit! que és un clar exemple de treball, esforç i constància per transmetre els valors de la festa i de la cultura popular als mes petits de Premià, amb el propòsit de garantir el futur de les nostres tradicions.

Aquest any cal destacar l’entitat DISA—PREMIÀ, centre de distribució solidària d’aliments que serà l’encarregada de fer el pregó: moltes felicitats als 63 voluntaris per la tasca desenvolupada durant tot l’any per ampliar la cobertura de necessitats bàsiques d’alimentació de les famílies i persones que han estat afectades per la situació de crisi econòmica i que es troben en risc d’exclusió social.

Un cop més les meves felicitacions més sinceres per a totes les entitats i voluntaris que col·laboren per fer una gran Festa Major i treballen durant molts mesos.

Eloi Maristany

Regidor de Festes