Escape Room

JUGA A LA PRESENTACIÓ DE LA FESTA MAJOR EN UN ESCAPE ROOM

Aquest any, la presentació de la Festa Major ve en forma d’aventura. Només els més intrèpids, els que treballen en equip, els enginyosos i els curiosos aconseguiran ser els primers en resoldre els enigmes que els portaran a ser els primers en conèixer les novetats de la Festa Major 2019. Us animem a apuntar-vos en un joc trepidant, divertit i intergeneracional amb un objectiu clar: passar-s’ho bé!

Per a tot els públics!

Cal inscripció prèvia mitjançant el següent formulari. 

La reserva quedarà confirmada amb la recepció d’un e-mail, ja que les places per cada franja horaria són limitades.

Es realitzaran 4 sessions, a les 18 h, 19 h, 20 h, 21 h. Activitat per a tots els públics pensada per enigmes de nivell mig.

Els grups seran de 6 persones. Places limitades. Termini d’inscripció fins el dia 15 de juny.

L’activitat és recomanada per a persones a partir de 8 anys (caldrà que els menors de 16 anys hi participin acompanyats d’un adult). Per als menors de 8 anys no caldrà inscripció sinó que podran accedir a l’activitat sempre que ho facin acompanyats del pare, mare o tutor/a legal.

22 h, al Centre Cívic

Després d’una tarda trepidant, plena d’enigmes i d’aventura, és el moment trobar-nos tant els participants com els que no ho han fet per veure les novetats de la festa major, comentar els enigmes i veure els resultats. Tots hi esteu convidats!